Afspraak maken

Afspraak maken

Telefoon 0164 - 686431 E-mail info@tifa-deoudemolen.nl Of gebruik het contactformulier.

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning geeft u de kans om alles naar eigen smaak en idee uit te laten voeren en in te delen. U bepaalt de toekomst van uw nieuwe woning en gaat daar zorgvuldig mee om. Bij de keuzes die u maakt, kijkt u ook wat u kunt doen voor een beter milieu. Dat is niet de enige reden om voor houten kozijnen, deuren en gevelelementen van De Oude Molen te kiezen. Hout is een mooi, natuurlijk materiaal, waarmee u elke bouwstijl, modern, klassiek of landelijk, tot leven laat komen.


De Oude Molen levert timmerwerk voor nieuwbouwprojecten zoals maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Wij werken regelmatig aan vrijstaande panden of kleine series woningen. Onze ervaren vakmensen maken alles op maat in onze moderne fabriek en gebruiken daarbij hoogwaardige en duurzame houtsoorten. Ramen, deuren, lijsten, vouwwanden en schuifpuien, alles kunnen wij leveren.


Op basis van uw tekening of eigen metingen kunnen wij al het timmerwerk tot in detail verzorgen. De Oude Molen staat garant voor precisie en kwaliteit. Wij leveren kant-en-klare producten, inclusief het spuitwerk van de grondverf en eventueel een voorlaklaag.


Strakke planning op uw bouwplaats? Dat kennen we, dus spreekt het vanzelf dat wij onze afspraken nakomen. Wat we beloven doen we ook!