Afspraak maken

Afspraak maken

Telefoon 0164 - 686431 E-mail info@tifa-deoudemolen.nl Of gebruik het contactformulier.

Renovatie

Bouwen moet heden ten dage duurzaam. Ook uw bestaande vastgoed kunt u renoveren uit oogpunt van duurzaamheid. Uw investering in milieuvriendelijke renovatie levert u een duurzaam rendement op.
Met hardhouten kozijnen, ramen, deuren en luiken van De Oude Molen, draagt u bij aan betere ventilatie en isolatie van uw bestaande pand. Hout heeft een grotere isolatiewaarde dan aluminium en kunststof en heeft meer voordelen tegenover andere materialen. Het heeft een stijlvolle uitstraling en met de moderne conserveringstechnieken kan het een leven lang mee. Goed onderhoud komt tenslotte ook ten goede aan het milieu. Sommige moderne coatingsystemen staan zelfs al toe slechts om de 8 à 10 jaar te (laten) schilderen. Houten kozijnen bieden daarnaast meer kleurmogelijkheden dan kunststof kozijnen Een houten kozijn kan wel vuil worden, maar geeft geen verweerde, gore indruk en blijft een stijlvol gevelelement. Bovendien is hout eenvoudig en onopvallend te repareren. Een speciaal voordeel bij renovatieprojecten is, dat een houten kozijn makkelijk is in te passen.
U kunt steeds terecht bij De Oude Molen voor al uw renovaties. Wij zorgen voor de vervanging van al het oude kozijnwerk, ongeacht om wat voor pand het gaat. Ook voor het produceren van ronde en getoogde kozijnen kunt u op ons een beroep doen.