Afspraak maken

Afspraak maken

Telefoon 0164 - 686431 E-mail info@tifa-deoudemolen.nl Of gebruik het contactformulier.

Over ons

De Oude Molen verzorgt reeds lange tijd alle hardhouten gevelelementen, binnenkant zowel als buitenzijde, hetzij kozijnen, ramen, deuren, luiken, lijsten, schuifpuien of vouwwanden.
Ons bedrijf kenmerkt zich door de zorg voor onze producten en onze klanten. Het productieproces start dan ook met een gedegen werkvoorbereiding, zodat een project na goedkeuring meteen in productie kan worden genomen.
Bij aankomst van het hout controleren wij of het aan de specificaties voldoet en wordt het in een vochtgereguleerde omgeving opgeslagen.
Alle houten onderdelen van een element vervaardigen wij in eigen bedrijf. Daardoor kunnen we steeds snel inspelen op veranderingen, want kwaliteit en service komen bij ons op de eerste plaats. De Oude Molen werkt met gecertificeerde houtsoorten, waardoor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten zijn gegarandeerd. We controleren het hele productieproces, mede door het gebruik van CNC-gestuurde machines. Afkorten, voorschaven, boren, frezen, lijmen, voorbehandelen en afmonteren, elke bewerking gebeurt efficiënt en met de grootste precisie.
De Oude Molen blijft steeds investeren in nieuwe machines en technieken. Hierdoor kunnen we nu ook ronde en getoogde kozijnen maken en dit met een goede prijs-kwaliteitverhouding.